Mitt Genombrott

 En dag, ca en månad före min 50 årsdag, säger en medial person till mig, som jag kontaktat:

 - Jag vill ha din healing.

 Hon berättade kortfattat att hon fått till sig att andevärlden bara stod väntade på mig, och att det skulle gå väldigt fort, jag var ju så stark. Jag minns att jag svarade att hon nog misstagit sig. Hon vidhöll och bad mig om healing.

 Samma kväll satte jag mig ner och försökte ge mig på något som jag inte trodde jag kunde något om. Jag hamnade i ett väldigt märkligt tillstånd, med många snabba bildklipp och något som såg ut som en operation. Dagen därpå tackade hon mig på sitt speciella sätt.

 Under de följande ca 14 dagarna fick jag vara med om så mycket märkligt och annorlunda.  Varje natt, nästan exakt klockan 3 väcktes av något, en mängd information kom till mig.

Några dagar senare försökte jag fråga vem som talade igenom mig.

-Vi är själar som gått samman i en större energi, blev svaret.

 En dag blev jag uppringd av en bekant som lämnade över luren till någon som jag varken sätt eller pratat med tidigare.

-Hallå, sa någon där i andra änden av luren, och fortsatte sedan  med:

-jag behöver lite hjälp?

Jag hann inte svara, utan plötsligt förändrades min röst och jag upplevde att någon annan tog över mitt tal. En rad information följde om personen, informationen kom väldigt stötvis och min röst blev annorlunda, även ordvalen förändrades. Han avslutade med att tacka och sedan la han på. Själv stod jag med luren i handen och undrade, vad är det som händer mig?

Nu följde en tid av förtjusning, glädje och många samtal från människor som ville komma till mig för att sitta ner och samtala med dem som är min kanal.

Det har naturligtvis funnits stunder under de här åren som jag upplevt tunga och ibland svåra. Hur ska jag förhålla mig till allt detta? Hur ska dom människor som känt mig tidigare förstå allt det som hänt mig? Hur ska jag kunna vårda och förvalta den här fantastiska gåvan? Det förstår jag att mod, styrka och stor portion ödmjukhet är något som kommer att krävas av mig.

 Jag vet att det här är min väg att gå. Det har nu gått två år sedan detta hände (2012).

Min bakgrund

Jag har länge varit nyfiken på att hitta svaret om det finns något mer, än den här världen som vi lever i. Redan som tonåring tittade jag i böckerna där hemma som stod i vår bokhylla. B.la Jag ser, Jag hör och, Jag vet av Astrid Gillmark.  Antagligen var det bara en ungdoms nyfikenhet, kanske jag ville skapa lite känsla av magi. Kan hända, för att det skulle ge mig kunskap om ”andra sidan” som fascinerat så många i alla tider. Vi ungar prövade också förstås, anden i glaset, allt för att skapa spänning. Vi barn älskade att höra pappas barndomsberättelser som var fyllda av oförklarliga och till synes övernaturliga inslag. Även gammelmormor verkade ju ha stora mediala förmågor därute på Ölands allvar.

Människor har alltid intresserat mig, och den sociala kontakten med vänner och släkt har betytt mycket för mig. Att jag skulle komma att arbeta med barn som vuxen var ett ganska självklart val. Mitt starka intresse för den psyko sociala sidan hos människan ligger nog till grund för att jag tidigt kände på mig saker, kring människor och att jag hade, som jag idag förstår, en stark intuition, tidigt i mitt liv.  

I 30års åldern får jag uppleva flera förluster och stor sorg, vilket nästan tog livet av mig. Nu började en kamp för att vilja vara kvar här. Jag förlorade mitt barn och två år senare fick jag min dotter som föds med en CP-skada. Jag går igenom en långdragen skilsmässa och plötsligt förlorade jag min pappa. Min dotter som jag kämpar för, får under sin barndom gå igenom åtskilliga operationer och själv drabbades jag av reumatism. Allt detta skapade ångest, sorg och en stor känsla av hopplöshet.

Samtidigt har jag försökt söka diverse olika slags hjälp och rådgivning, vid sidan av sjukvården, för mig och min dotter. Jag drogs även till det andliga och mediala hållet, där klängde jag mig fast, jag tog alla halmstrån som jag kunde hitta. Min mamma som har varit mitt stora stöd under hela den här resan har stöttat, lyssnat, kämpat, letat, och gråtit med mig. Min mamma med sina stora kunskaper och insikter finns alltid där. Dessutom har hon varit familjens stora healer, det var ju hon som kunde allt kring det mediala, tyckte jag.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.